Storitve

Na podlagi 25 letnih izkušenj vam lahko ponudimo storitve na vseh nivojih zahtevnosti, na nasldnjih področjih

HP prenosniki in oprema

HP prenosniki in oprema

Ugodna ponudba HP prenosnikov

Implementacija Microsoft Teams

Implementacija Microsoft Teams

Če ste uporabnik MICROSOFT OFFICE 365 platforme vam priporočamo uporabo oziroma prehod na aplikacijo za sodelovanje MICROSOFT TEAMS.

Požarne Pregrade

Požarne Pregrade

Požarni zid je naprava za varovanje notranjega omrežja. Požarni zid spremlja mrežno komunikacijo med zunanjim (Internet) in notranjim (podjetje) omrežjem in se na podlagi varnostnih pravil odloči, ali bo dovolil ali blokiral določen promet.

Razvoj programskih rešitev

Razvoj programskih rešitev

Vsak poslovni sistem (podjetje, …) ima svoja pravila delovanja. Pogosto ob želji za pohitritev in izboljšavo podjetja posežejo po namenskih rešitvah, ki optimizirajo kritične točke poslovanja. Tam nastopimo mi. Razvili vam bomo optimalno rešitev vašega problema in vam pomagali optimizirati poslovni proces.

Strežniški sistemi

Strežniški sistemi

Intelicom od svoje ustanovitve nudi kvalitetno strežniško strojno opremo uveljavljenih proizvajalcev kot so HP, DELL, LENOVO, ki so vodilna na trgu IT industrije.

Varnostne Storitve in Rešitve

Varnostne Storitve in Rešitve

V podjetju Intelicom vam pomagamo pri vzpostavitvi varnega informacijskega okolja. Ukvarjamo se s široko paleto varnostnih storitev in nudimo različne rešitve za varno informacijsko izmenjavo podatkov.

Poslovno svetovanje in digitalizacija

Poslovno svetovanje in digitalizacija

Preverite 6 Korakov za uspešno digitalno transformacijo. Kje se nahajate?

Digitalna transformacija je proces. Nekatere učinke lahko dosežete v kratkem času, za nekatere pa je potreben daljši čas. Transformacija vključuje tudi ljudi, ki se morajo privaditi na nove načine dela.

Storitve in oprema

Na podlagi 25 letnih izkušenj vam lahko ponudimo storitve na vseh nivojih zahtevnosti, na naslednjih področjih

Poslovno svetovanje in digitalizacija

Strokovno svetovanje

Pomagamo vam digitalizirati in optimizirati poslovne procese, izboljšati komunikacijo s strankami in implementirati napredne IT rešitve.

it storitve

Široko znanje in izkušnje

Naše izkušnje segajo na številna področja: od bančništva, zavarovalništva, inženiringa, javne uprave in drugih panog. Iz vseh imamo praktične implementacije sistemov in poznamo dejavnosti ter specifike delovnega procesa - poslovanja.

Načrtovanje in implementacija

Poleg svetovanja lahko opravimo tudi načrtovanje in implementacijo rešitev. Dobavimo strojno in programsko opremo renomiranih znamk. Prav tako izvajamo tudi vzdrževanje sistemov in izobraževanje uporabnikov.

Razvoj programske opreme

Razvoj na platformi Intelidoc

Naša podatkovna platforma združuje vse vaše podatke in jih organizira po kanalih, partnerjih in sistemih, tako da nikoli ne boste zamudili priložnosti, da bi naredili vtis. Z dolgoletnimi izkušnjami in s širokim znanjem s številnih področij vam pomagamo do optimalne rešitve, ukrojene po vaših merah.

Več o platformi Intelidoc

Razvoj specifičnih rešitev

Razvili smo rešitve na različnih panogah, od finančnih, storitvenih, proizvodnih, upravnih, in čisto tehničnih. Skratka poznamo precej poslovnih in tehnoloških domen, tako da smo lahko hitro usposobljen sogovornik pri razvoju rešitve. Projekte vedno pripeljemo do zaključka.

Oprema

Dobava in nastavitev opreme kvalitetnih proizvajalcev

Tržimo produkte proizvajalcev kot so HP, Cisco, Fortinet, Eset, Microsoft, HCL in ostalih

HCL Licence

Celovita storitev

Naša ponudba je celovita: od strokovnega svetovanja, načrtovanja in implementacije rešitev do vzdrževanja in izobraževanja.

Kontaktirajte nas

Iščete rešitev ali aplikacijo? Vas zanima določen produkt? Bi želeli optimizirati poslovanje? Sporočite nam vaše želje in vprašanja.