Razvoj aplikacij

Razvoj programske opreme po meri

Vsak poslovni sistem (podjetje, …) ima svoja pravila delovanja. Pogosto ob želji za pohitritev in izboljšavo podjetja posežejo po namenskih rešitvah, ki optimizirajo kritične točke poslovanja. Tam nastopimo mi. Razvili vam bomo optimalno rešitev vašega problema (v okviru IT) in vam pomagali optimizirati poslovni proces.

V Intelicom razvijamo na mnogoterih platformah in tehnologijah, ter znamo povezati vaše obstoječe rešitve v uglašen orkester.

Imamo bogate izkušnje na področju razvoja programske opreme za velike in majhne naročnike. Vemo, kako ubrati pot, da bo rešitev na koncu delovala v praksi in da bo uporabnik zadovoljen.

Razvili smo rešitve na različnih panogah, od finančnih, storitvenih, proizvodnih, upravnih, in čisto tehničnih. Skratka poznamo precej poslovnih in tehnoloških domen, tako da smo lahko hitro usposobljen sogovornik pri razvoju rešitve. Velikokrat smo bili pozvani za razvoj rešitev, kjer so si velika podjetja “polomila zobe”, in pripeljali projekte do zaključka.

Poslušamo naročnikove želje

Najljubši so nam naročniki, ki že veljo kaj želijo. Lahko pa se tudi usedemo z vami in vam pomagamo izkristalizirati vaše želje iz vašega poslovnega občutka, da je potrebno vaš sistem nadgraditi. Kar se dogovorimo, tudi naredimo.

Uporabljamo najnovejše tehnologije in pristope

Pri razvoju rešitev uporabljamo različne tehnologije. Izbrana tehnologija in platforma je odvisna od problema in okolja naročnika.

Poleg klasičnih pristopov uporabljamo tudi AI - umetno inteligenco, kriptografijo (blockchain), porazdeljene sisteme in ostale novotarije za katere ste morda že slišali. No mi smo jih tudi že uporabili.

Če navedemo par izbranih so to Phoenix Liveview, Elixir, JavaScript, MongoDB, DotNet, MS SQL Server, PostgreSQL, HCL Domino/Notes, Java, C, C++, Delphi, PHP, Python, DLT (HyperLedger, Ethereum), MS Teams (MS Graph), …

Platforme so Linux, Windows, OSX, včasih smo uporabljali tudi AIX in kaj podobnega :)

Razvoj web, mobilnih in namiznih aplikacij

Trend razvoja so mobilne real time aplikacije, vendar razvijamo tudi ostale tipe aplikacij, kot so poslovne aplikacije, industrijske aplikacije, ….

Primeri rešitev

  • sistem za analitiko podatkov podjetij in izračun bonitetne ocene ter dejavnika tveganja
  • revizija tehnične rešitve drugega proizvajalca, mehanika + IOT hardware + software
  • integracija finančnih podatkov za analitko projektnega vodenja podjetja (malce bolj zapletena varianta)
  • celoviti sistem CA (certifikati) in orodij za enkripcijo, podpisovanje, zaščito transportnih poti VPN
  • sistem za vodenje spisov, sodišča in pravne pisarne
  • sistem za masovni e-marketing z integracijo različnih baz
  • sistem za odkup terjatev in kompenzacij
  • revizija tehnične rešitve drugega proizvajalca, mehanika + IOT hardware + software
  • upravljanje gravirnega stroja v proizvodnji
  • sistem za integriran izpis nalepk (grafika, tekst, barkode) za velike volumne v proizvodnji in sledenju
  • sistem za integrirano pisarniško poslovanje (ste se naveličali uporabe 45-tih različnih programov pri vsakdanjem delu?)

Kontaktirajte nas

Iščete rešitev ali aplikacijo? Vas zanima določen produkt? Bi želeli optimizirati poslovanje? Sporočite nam vaše želje in vprašanja.