fbpx

Vsi Projekti - Na Enem Mestu

projekti, dokumenti, pogodbe, elektronska pošta, naloge, računi ...

DMS

Ne najdete vaših dokumentov? Imate zmedo pri izmenjavi dokumentov s sodelavci? Bi želeli imeti urejeno pogodbeno dokumentacijo? Na ta vprašanja je odgovor InteliDoc.

PM

Sledenje fazam projekta, finančno vodenje projektov, prikaz realizacije in učinkovitosti projekta, denarnega toka.

CRM

Baza kontaktov, sistem za avtomatizirano pošiljanje elektronske pošte, evidenca nalog, poslovnih dogodkov, mehkih informacij, vse to in še več.

ERP

Računi, ponudbe, naročila, skladišče, e-računi, dobavnice, vhodna pošta/računi, potrjevanje računov, skleniranje računov ... 

Novice

HCL Domino je vsestranska platforma, ki združuje sodelovanje in komunikacijo, omogoča digitalizacijo in avtomatizacijo poslovanja ter razvoj namenskih aplikacij.

Naprej...

HP prenosnik EliteBook x360 1030 - odličen spremljevalec poslovne ženske

Naprej...

Izberite pravo opremo za konferenčno sobo preko katere boste komunicirali s svetom.

Naprej...

Intro

60 sekund vam bo vzelo za vpogled v bistvene prednosti InteliDoc sistema.
Če vas koncept zanima nas pokličite. TAKOJ ZDAJ!

Primeri Področja Uporabe

InteliDoc uporabljajo podjetja iz različnih področjih, kot so Inženirska Podjetja, Finančna Podjetja, Trgovska Podjetja, Javne Ustanove, Pomorske Agencije in tako naprej. Prepričani smo, da je sistem primeren tudi za vaše podjetje.

IT Rešitve in Oprema

Podjetje INTELICOM d.o.o. nudi partnerjem široko paleto storitev na področju informacijske tehnologije. Zavedamo se, da le s kompleksnim poznavanjem številnih področij informacijske tehnologije lahko ponudimo partnerju najboljše rešitve in s tem zagotavljamo visok nivo storitev.

V podjetju INTELICOM d.o.o. dajemo izrecen poudarek kvaliteti priprave in izvedbe zastavljenih projektov.

oprema1.png

Želite posodobiti poslovanje? Preiti na elektronski način dela? Pokličite nas!

+386 (0)40 754235

Kontaktni obrazec

Pošlji e-pošto

O Podjetju

Od ustanovitve Intelicom izdeluje učinkovite visoko kvalitetne programske rešitve za širok spekter dejavnosti in področij. Naša primarna družina produktov je InteliDoc, ki omogoča podjetjem enostavno upravljanje komunikacij, dokumentacije, procesov, projektov, zajema dokumentov, upravljanja s strankami in ostale poslovne aktivnosti.

©2022 Intelicom d.o.o.. All Rights Reserved.

Search