fbpx

Vsi Projekti - Na Enem Mestu

projekti, dokumenti, pogodbe, elektronska pošta, naloge, računi ...

DMS

Ne najdete vaših dokumentov? Imate zmedo pri izmenjavi dokumentov s sodelavci? Bi želeli imeti urejeno pogodbeno dokumentacijo? Na ta vprašanja je odgovor InteliDoc.

PM

Sledenje fazam projekta, finančno vodenje projektov, prikaz realizacije in učinkovitosti projekta, denarnega toka.

CRM

Baza kontaktov, sistem za avtomatizirano pošiljanje elektronske pošte, evidenca nalog, poslovnih dogodkov, mehkih informacij, vse to in še več.

ERP

Računi, ponudbe, naročila, skladišče, e-računi, dobavnice, vhodna pošta/računi, potrjevanje računov, skleniranje računov ... 

Novice

Bančne garancije so pomemben inštrument zavarovanja poslov, vendar se prepogosto, zaradi zatopljenosti v izvajanja posla, pozabi na pomembnost nadzora nad tem inštrumentom.

Naprej...

Najpogostejši način izmenjave dokumentacije z zunanjimi partnerji/izvajalci je preko elektronske pošte. Lahko uporabljate še Dropbox, Google Docs, Skype ali kaj drugega vendar je sledenje projektom za zunanje izvajalce ali partnerje na tak način nepregledno, zamudno in neučinkovito. Ponudite jim več z InteliDoc portalom.

Naprej...

Pri svojem delu se v podjetjih srečujemo z velikimi količinami podatki, kateri imajo svojo vrednost, tako v marketingu, prodaji, vodenju različnih projektov in finančnem sledenju.
Excel je bil do pred 15 leti dovolj dobro orodje za zbiranje, analizo podatkov in vodenje projektov, vendar je v resnici okorno in zamudno orodje z omejeno uporabo. 
Excel se še vedno uporablja in se tudi bo za enostavnejše kalkulacije, vodenje manjšega števila podatkov ali enostavne mini projekte.
Seveda če govorimo o zelo majhnih podjetjih, skoraj bi lahko rekli, če je v podjetju zaposlena le ena oseba.
Včasih se Excel uporablja za testiranje določenega procesa dela, preden se odločijo podjetja za izdelavo posameznega modula programske rešitve.

Naprej...

Intro

60 sekund vam bo vzelo za vpogled v bistvene prednosti InteliDoc sistema.
Če vas koncept zanima nas pokličite. TAKOJ ZDAJ!

Primeri Področja Uporabe

InteliDoc uporabljajo podjetja iz različnih področjih, kot so Inženirska Podjetja, Finančna Podjetja, Trgovska Podjetja, Javne Ustanove, Pomorske Agencije in tako naprej. Prepričani smo, da je sistem primeren tudi za vaše podjetje.

IT Rešitve in Oprema

Podjetje INTELICOM d.o.o. nudi partnerjem široko paleto storitev na področju informacijske tehnologije. Zavedamo se, da le s kompleksnim poznavanjem številnih področij informacijske tehnologije lahko ponudimo partnerju najboljše rešitve in s tem zagotavljamo visok nivo storitev.

V podjetju INTELICOM d.o.o. dajemo izrecen poudarek kvaliteti priprave in izvedbe zastavljenih projektov.

oprema1.png

Želite posodobiti poslovanje? Preiti na elektronski način dela? Pokličite nas!

+386 (0)40 754235

Kontaktni obrazec

Pošlji e-pošto

O Podjetju

Od ustanovitve Intelicom izdeluje učinkovite visoko kvalitetne programske rešitve za širok spekter dejavnosti in področij. Naša primarna družina produktov je InteliDoc, ki omogoča podjetjem enostavno upravljanje komunikacij, dokumentacije, procesov, projektov, zajema dokumentov, upravljanja s strankami in ostale poslovne aktivnosti.

©2020 Intelicom d.o.o.. All Rights Reserved.

Search