_image_alt

Pridobite pregled nad vsemi informacijami o projektu na ensem samem mestu. Povežite vsak stik, dokument, račun, elektronsko pošto, opombo, z ustreznim projektom.

Intelidoc vam omogoča združitev vseh vaših projektnih podatkov na enem mestu z uporabo preizkušene platforme Intelidoc.

Sistem je primeren za vsa podjetja, ki čutijo potrebo po izboljšanju sodelovanja, povečanja transparentnosti informacij v podjetju in na splošno digitalizaciji podjetja. Prepričani smo, da lahko Intelidoc pomaga tudi vašemu podjetju.

Odstranite odvečno delo

Podatek vnesite le enkrat in ga nato uporabite za različne namene. Uporabite našo programsko opremo za upravljanje projektov kot središče vašega podjetja za upravljanje projektov, ustvarjanje dokumentov, sledenje rokom, pošiljanje računov in dodatno.

Dostopajte do vseh podrobnosti projekta koder koli

Prijavite se v svojo programsko opremo za vodenje projektov z internetno povezavo na varen in šifriran način in delajte kakor da sedite v pisarni.

Dodajte informacije o projektu iz obstoječe programske opreme

Zabeležite e-pošto, shranite pravne dokumente in sinhronizirajte podrobnosti projekta z finančnim sistemom ali sistemom elektronske pošte, vključno z Outlookom

Sodelujte ekipno na projektih

Poenostavite vodenje projektov s programsko opremo, ki vsakemu članu vašega podjetja omogoča vpogled v dogajanje. Seveda v skladu s pooblastili, ki ste jih dodelili

Intelidoc Projekti

Povečajte vidnost informacij

Uporabite InteliDoc kot edini vir resnice za vaše podjetje. Nastavite dovoljenja za zaščito občutljivih podrobnosti projekta ter komunicirajte s strankami in sodelujte s partnerji z uporabo varnega spletnega portala InteliDoc Portal.

Oglejte stanje projekta v realnem času

Sledite vsaki spremembi projekta, vključno z novimi časovnimi vnosi in dokumenti in finančnim stanjem.

Organizirajte projekte po vaši meri

Vsakemu svojemu projektu pripnite kategorije po meri, sezname opravil, stopnje obračunavanja, plačilne profile, proračune in drugo.

Kontaktirajte nas

Iščete rešitev ali aplikacijo? Vas zanima določen produkt? Bi želeli optimizirati poslovanje? Sporočite nam vaše želje in vprašanja.