image_alt

Uporabite potencial umetne inteligence AI

V današnjem hitro spreminjajočem se digitalnem okolju podjetja nenehno iščejo inovativne načine, kako ostati korak pred konkurenco in kako optimizirati svoj poslovni model. Umetna inteligenca (AI), bo revolucionirala panoge po vsem svetu.

S področjem umetne inteligence in strojnega učenja (machine learning ML) se v našem podjetju ukvarjamo že več kakor 20 let. Tovrstne rešitve smo do sedaj implementirali v naša orodja in produkte. Sedaj pa tovrstne rešitve lahko uporabljamo tudi za integracijo v obstoječa okolja. S pomočjo umetne inteligence, izkoriščamo napredne tehnike za povečanje učinkovitosti, izboljšanje odločanja in odklepanje novih priložnosti za naše stranke.

Integracija LLM (Large language model)

Ena od naših osrednjih ponudb je integracija LLM (large language model), kjer brezhibno vključujemo najnovejše tehnologije jezikovnih modelov v različne aplikacije in sisteme. Z našim strokovnim znanjem podjetja lahko podjetja izkoristijo moč najnovejših jezikovnih modelov za avtomatizacijo delovnega procesa in obdelujejo velike količine nestrukturiranih podatkov (besedilnih in drugih).

Omogočamo uporabo LLM kot so ChatGPT (OpenAI) in po tudi lokalnih sistemov in modelov kot so Ollama (Llama, …), ko omogočajo varovanje informacij v sklopu podjetja. Naše rešitve za integracijo LLM prilagojene, da zadovoljijo edinstvene potrebe vsake stranke.

Integracija LLM

Uporaba RAG (Retrieval Augmented Generation)

RAG se uporablja za integracijo lokalnih podatkov, ki so v lasti podjetja z modeli LLM. LLM modeli so naučeni iz podatkov (informacij), ki ne vsebujejo znanja, ki se nahaja v podetju (interni dokumenti, baze podetkov). Tovrstni javni modeli (ChatGPT) tako ne morejo prikazati odgovorov in integracije na podlagi informacij, ki so lastne samemu podjetju. Odgovori so bolj generični. To pa ne prinaša konkurenčne prednosti.

V podjetju Intelicom integriramo interne dokumente in informacije, kar omogoča avtomatizacijo konkretnih delovnih procesov. Prav tako lahko uporabimo lokalne LLM rešitve, kar pomeni da podatki in informacije ostajajo v podjetju in ne utekajo v Internet omrežje.

Iskanje in Analiza Dokumentov

Sposobnost hitrega in natančnega iskanja in analiziranja dokumentov je ključna za organizacije v različnih panogah. Naše rešitve za iskanje in analizo dokumentov izkoriščajo napredne algoritme AI za izvlečenje ključnih informacij, zaznavanje vzorcev in odkrivanje skritih uvidov znotraj neustrukturiranih podatkov. Naše rešitve zagotavljajo natančnost in učinkovitost, s čimer prihrani čas in vire ter izboljša zmogljivosti odločanja.

Razvoj prilagkojenih resitev

Razvoj Prilagojenih Rešitev

Vsako podjetje je edinstveno, z lastnim naborom izzivov in ciljev. Zato ponujamo storitve razvoja prilagojenih aplikacij, prilagojene specifičnim potrebam in ciljem vsake stranke. Naša ekipa izkušenih razvijalcev tesno sodeluje s strankami pri načrtovanju, razvoju in uvedbi naprednih rešitev AI, ki prinašajo oprijemljive poslovne rezultate.

V Intelicom verjamemo, da ima AI moč, da preoblikuje panoge, spreminja poslovne procese in spodbuja inovacije v velikem obsegu. S svojo celovito ponudbo AI rešitev, podprtimi z leti izkušenj in strastjo do odličnosti, podjetjem omogočamo, da odklenejo svoj polni potencial in uspevajo v današnjem digitalnem gospodarstvu.

Kontaktirajte nas

Iščete rešitev ali aplikacijo? Vas zanima določen produkt? Bi želeli optimizirati poslovanje? Sporočite nam vaše želje in vprašanja.