uInvoice - Avtomatsko branje računov iz PDF datotek

uInvoice aplikacija rešuje problem pretvorbe prejetih PDF računov v digitalni pdf obliki v obliko, primerno za uvoz v poslovni / računovodski sistem.

Avtomatizirajte vnos prejetih računov

Priprava računov je sedaj v veliki meri digitalizirana. To pomeni, da uporabniki z računalniškimi programi pripravijo račune in jih natisnejo na papir ali datoteko. Veliko uporabniko izpiše račun v pdf datoteko in jo pošlje po elektronski pošti.

Poleg pdf izpisa računa lahko uporabnik račun tudi izvozi v xml formatirano datoteko, ki je primerna za uvoz v poslovni program. V primeru da prejemate PDF račune brez oblike primerne za uvoz v poslovni sistem, lahko pretvorbo naredite s sistemom uInvoice.

uinvoice prijavni zaslon

Datoteka XML olajša uvoz podatkov v poslovni sistem Z uvozom podatkov odpade zamudno delo ročnega vnosa računa. Hkrati se izognete ​​možnosti napak pri vnosu podatkov. Priprava xml datotek zahteva določen vložek s strani pošiljatelja, zato nimajo vsa podjetja implementirane priprave podatkov v tej obliki. Poleg tega obstaja težava s številnimi standardi formata datoteke xml.

Vsaka država uporablja nekoliko drugačne formate, ki otežujejo elektronsko izmenjavo dokumentov. Ta problem je še posebej očiten pri poslovanju mednarodnih podjetij, saj je tehnična prilagoditev posameznim lokalnim trgom včasih cenovno nedosegljiva.

podatki o računu izvlečeni iz pdf

Pretvori pdf računa v xml

Aplikacija uInvoice rešuje problem pretvorbe prejetih računov pretežno v digitalni pdf obliki v obliko, primerno za uvoz v poslovni sistem. Skratka, program pretvori pdf datoteko v xml datoteko, primerno za uvoz v program za prejete račune. Uporaba programa je še posebej primerna za račune dobaviteljev, ki se večkrat ponavljajo. Program nam s tem prihrani ogromno časa.

Aplikacija je v testni - delujoči fazi. V testni fazi je uporaba brezplačna za uporabnike, ki se prijavijo. Prijavite se čim prej!

Povezava do aplikacije je https://uinvoice.intelidoc.io

račun pretvorjen v xml

predogled računa v brskalniku

uinvoice deluje tudi na mobilnih napravah

Kontaktirajte nas

Iščete rešitev ali aplikacijo? Vas zanima določen produkt? Bi želeli optimizirati poslovanje? Sporočite nam vaše želje in vprašanja.