_image_alt

Katero aplikacijo za pogovore in sodelovanje na delovnem mestu vi uporabljate?

A mogoče Skype, Slack, Zoom, Discord, Google Hangouts, HCL Connections, ChatWork, Flock, Workplace, Cisco Webex Teams, … spisek je izredno dolg …

Če ste uporabnik MICROSOFT OFFICE 365 platforme vam priporočamo uporabo oziroma prehod na aplikacijo za sodelovanje MICROSOFT TEAMS.

Bi radi integrirali Teams-e v vašem podjetju?

Pomagamo vam lahko pri vzpostavitvi skupin za sodelovanje, urediti pravice in dostope, urediti dokumentno knjižnico za skupine in še veliko drugega.

Za več informacij nam pošljite sporočilo.

Izobraževalni videi za MS Teams

Hitri začetek z MS Teams

Uvod v MS Teams

Uvajanje MS Teams pri uporabniku

Prvi stik z MS Teamsi je vsekakor vzpostaviti komunikacijo, klepet ali srečanja z več osebami. Lahko so to sporočila, slikice ali pa video pogovori. Lahko sklicujete sestanke in imate sinhronizacijo z Outlook-om. Lahko oblikujete posebne skupine za sodelovanje, dodeljujete pravice vsakemu uporabniku.

Poleg osnovnih komunikacijskih možnost MS Teamsov vpeljete v podjetje lažje in bolj organizirano oddaljeno sodelovanje z vzpostavitvijo sodelovanje na dokumentih in aplikacijah.

V realnem času dostopate do Wordovih, PowerPointovih in Excelovih datotek ter jih dajete v skupno rabo in jih urejate. Ravno tako je možno v MS Teamsih uporabljati različne aplikacije, ne samo Microsoftovih.

Za več informacij ali predstavitev uporabe MS Teamsov nas kontaktirajte.

Video Welcome to MS Teams

Razvoj aplikacij za MS Teams

MS Teams ponuja izredno veliko možnosti za razvoj novih modulov. V primeru, da potrebujete posebno nadgradnjo za vaš poslovni proces in bi ga želeli izvajati v sklopu platforme MS Teams, vam ga lahko razvijemo in integriramo.

V našem podjetju se ukvarjamo z razvojem aplikacij za MS Teams-e z različnimi orodji za spletno in mobilno programiranje. Tako vam omogočamo še bolj napredno uporabo MS Teams-ov.

V kolikor potrebujete dodatne informacije nas pokličite za posvet.

microsoft teams razvoj aplikacij

Kontaktirajte nas

Iščete rešitev ali aplikacijo? Vas zanima določen produkt? Bi želeli optimizirati poslovanje? Sporočite nam vaše želje in vprašanja.