fbpx

Storitve

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 

Podjetje INTELICOM d.o.o. nudi partnerjem široko paleto storitev na področju informacijske tehnologije. Zavedamo se, da le s kompleksnim poznavanjem številnih področij informacijske tehnologije lahko ponudimo partnerju najboljše rešitve in s tem zagotavljamo visok nivo storitev.

V podjetju INTELICOM d.o.o. dajemo izrecen poudarek kvaliteti priprave in izvedbe zastavljenih projektov.

 

Metodologija Dela

Metodologija našega dela na trgu je dolgoročno sodelovanje z našimi strankami. Vsako stranko s katero sodelujemo jemljemo kot dolgoročnega partnerja.Ena od naših osnovnih nalog je pomagati partnerjem zviševati informacijsko kulturo, saj se le s tem pokažejo pravi učinki implementacije informacijske tehnologije.

 

Razvoj

Razvijamo namenske aplikacije s področja avtomatizacije poslovnih operacij, skupinskega dela, internet poslovanja, pisarniškega poslovanja in industrijske oziroma proizvodne avtomatizacije.
Odlikuje nas pestrost znanja na različnih platformah kot so Microsoft, Open Source, IBM, Oracle, ...

Razvijamo in podpiramo platforme za obdelavo podatkov v relacijski tehnologiji, kot so na primer Microsoft SQL Server, Oracle, IBM DB2, Interbase, MySQL ter ostalih in tudi NoSQL tehnologije ter tehnologije grafov (socialna omrežja in ostalo).

V naš nabor znanj spadajo tudi spletne - mobilne platfome in razvoj šifrirnih sistemov.

Uporabniški vmesnik razvijemo tudi za mobilne telefone, tako iPhone/IOS kot Android.

 

Izvajanje Sistemskih Inženirskih Del

Nudimo inženirske storitve pri vzpostavitvah računalniških omrežij, postavitvah aplikacijskih in podatkovnih strežnikov (elektronska pošta, dostop do Internet omrežja, podatkovni strežniki, datotečni strežniki, elektronski faksirni sistemi,...), celovitem arhiviranju podatkov in vzdrževanju računalniških sistemov.

 

Vzdrževanje IT Sistemov

Našim strankam nudimo vzdrževanje informacijskega sistema v različnih obsegih. Glavna področja vzdrževanja obsegajo strežniški del, komunikacijski del in segment varnostnega arhiviranja. Širše vzdrževanje obsega še delovane postaje ter periferno opremo. Vzdrževanje delimo na preventivno in intervencisko vzdrževanje. Velik poudarek dajemo ravno na preventivno delovanje, saj le na tak način lahko zagotavljamo najvišji nivo brezprekinitvenega poslovanja.

 

Izobraževanje

Intelicom-ova ekipa za podporo in izobraževanje vam bo hitro priskočila na pomoč pri vaših vprašanjih, tako da boste lahko izkoristili programsko opremo v vsem njenem potencialu. Pomagali vam bomo da boste osvojili ter uspešno implementirali InteliDoc v vašem podjetju. Poudarjamo, da se naša zaveza nuditi kvalitetno podporo ne konča ob nakupu programske opreme temveč smo usmerjeni k dolgoročnem izobraževanju in izboljševanju naših rešitev in storitev.

Zavedamo se, da uporabnik potrebuje v vsakem trenutku podporo pri uporabi programske opreme  S tem namenom smo za svoje stranke dosegljivi v vsakem trenutku preko različnih komunikacijskih poti in sicer preko elektronske pošte, telefona in Skype tehnologije.

 

Komunikacije

Del informaciskega sistema je tudi komunikacijska struktura. Sestavljena je iz komunikacijske opreme za intranet (stikala, usmerjevalniki, koncentratorji, brezžični dostopi) in komunikaciksa oprema namenjena komunikaciji informacijskega sistema navzven (usmerjevalniki, požarne pregrade, antivirusni sistemi).
Tudi ta del informacijskega sistema je zelo pomemben za varno in učinkovito delo naših uporabnikov. Našim strankam nudimo ustrezne produkte in storitve iz tega področja. Ravno tako sodelujemo s stranko pri izbiri najboljšega paketa prenosa podatkov ter postavitvi redundančnih sistemov.

 

Odprto Kodne Rešitve

V podjetju Intelicom od ustanovitve naprej podpiramo odprtokodne (OpenSource) tehnologije. Zaradi razvojne narave našega podjetja, je bila izbira odprtokodne platforme naravna odločitev, saj vsako programsko rešitev prilagodimo uporabniku. Prilagoditev opreme nam v največji meri omogoča ravno odprtokodna platforma.

 

Optimizacija Delovnih Procesov

Strankam pomagamo pri optimizaciji delovnih procesov v podjetju, izboljšanju hrambe znanja in pretoku znanja v podjetju.


V sklopu storitev nudimo:
- analizo in vrednotenje obstoječih delovnih procesov,
- predloge za optimizacijo,
- pomoč pri implementaciji ustreznih ISO standardov

 

Varnostne Rešitve in Storitve

Na področju varnosti vam nudimo sledeče rešitve in storitve:

- Varne Komunikacije,

- Varnostno Svetovanje,

- Varnostno Arhiviranje,

- Informacijska Forenzika,

- Enkripcija in Varovanje Informacij,

- Varna IT Okolja,

- Zaščita Podatkov (Antivirus & IDS)

 

Strojna in Programska Oprema

Podjetje Intelicom je dobavitelj kvalitetne strojne in programske opreme. Stavimo na kvalitetno opremo, saj je v sodobnem poslovnem svetu sleherno podjetje odvisno od kvalitetne podpore informacijske tehnologije. Kvalitetna opreme zmanjšuje možnost odpovedi in s tem zaustavitev delovnih procesov v podjetju ter omogoča hitrejšo rast podjetju. Poleg same dobave opreme smo tudi strokovno usposobljeni za njeno namestitev ter upravljanje, kar dokazujejo številni certifikati.

 

Projektni pristop

Informacijski sistemi so v večjih podjetjih prepleteni z množico podsistemov, ki jih je potrebno usklajevati in razvijati. Učinkovit pristop k razvoju informacijskih sistemov in podsklopov je projektni način. Podjetje Intelicom nudi pripravo in vodenja projektov pri vzpostavitvi oziroma posodobitvi informacijskega sistema, analizi zahtev in potreb uporabnika in koordinaciji in nadzoru zunanjih izvajalcev/ponudnikov pri izgradnji računalniških rešitev.

O Podjetju

Od ustanovitve Intelicom izdeluje učinkovite visoko kvalitetne programske rešitve za širok spekter dejavnosti in področij. Naša primarna družina produktov je InteliDoc, ki omogoča podjetjem enostavno upravljanje komunikacij, dokumentacije, procesov, projektov, zajema dokumentov, upravljanja s strankami in ostale poslovne aktivnosti.

©2022 Intelicom d.o.o.. All Rights Reserved.

Search