fbpx
meeting room image

5 hitrih nasvetov za odlično spletno video komunikacijo v konferenčnih sobah

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 

Izberite pravo opremo za konferenčno sobo preko katere boste komunicirali s svetom.

1. Izberite dovolj dober in hiter računalnik, ki je posodobljen in vzdževan. Video konference so dinamičen proces in potrebujejo dovolj delovne kapacitete. Ne uporabljajte starih, odsluženih računalnikov.

2. Izberite pravo kamero, ki ima dovolj širok kot. Če vas bo več v sobi mora kamera zajeti vse sodelujoče in omogočiti nasprotni strani spremljati dogajanje. Ne stiskajte se za eno malo kamerco.

3. Izberite mikrofon in zvočnik, ki bo zvočno omogočil skupinsko sodelovanje in razločno razumevanje. Ne pozabite na funkcijo možnosti izklopa zvoka.

4. Izberite televizijo, ki bo dovolj velika za vse udeležence v sobi, da bodo lažje spremljali vsebino. Razmislite ali potrebujete interaktivno tablo ali mogoče dva zaslona. Pa dobro razmislite ali boste opremo fiksirali na steno ali bi bil boljši namenski voziček.

5. Zmeraj izberite produkte, ki vam ne bodo tratili časa in dobre volje pri video-konferencah. Predvsem pa produkte, ki omogočajo prilagoditev rasti vašega podjetja.

Seveda ne pozabite na internet dostop, primerno osvetlitev in akustiko sobe.

Izboljšajte vašo izkušnjo z video-konferenčnimi klici v sejnih sobah s sodobno konferenčno opremo Logitech MeetUp, Logitech Rally in Logitech Rally Plus.

Pokličite nas, da vam polepšamo delovni dan :)

 

 

 

 

O Podjetju

Od ustanovitve Intelicom izdeluje učinkovite visoko kvalitetne programske rešitve za širok spekter dejavnosti in področij. Naša primarna družina produktov je InteliDoc, ki omogoča podjetjem enostavno upravljanje komunikacij, dokumentacije, procesov, projektov, zajema dokumentov, upravljanja s strankami in ostale poslovne aktivnosti.

©2022 Intelicom d.o.o.. All Rights Reserved.

Search