fbpx
InteliDoc Portal

Kako izmenjujete dokumentacijo s partnerji?

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 

Najpogostejši način izmenjave dokumentacije z zunanjimi partnerji/izvajalci je preko elektronske pošte. Lahko uporabljate še Dropbox, Google Docs, Skype ali kaj drugega vendar je sledenje projektom za zunanje izvajalce ali partnerje na tak način nepregledno, zamudno in neučinkovito. Ponudite jim več z InteliDoc portalom.

InteliDoc Elite vključuje modul InteliDoc Portal za sodelovanje z zunanjimi partnerji/izvajalci in dostopom do dokumentov, ki so jim namenjeni.
Preko portala sami določate katera dokumentacija je dostopna vašemu partnerju ali zunanjemu izvajalcu. Ista dokumentacija je lahko dostopna več partnerjem na projektu.

Varno izbirate do katerih dokumentov imajo vaši partnerji dostop ter omogočite hitro in učinkovito delo.

 

Potrebujete rešitev za izmenjavo projektne dokumentacije? Pokličite nas ali pa nam pišite po klasični elektronski pošti.

 

 

O Podjetju

Od ustanovitve Intelicom izdeluje učinkovite visoko kvalitetne programske rešitve za širok spekter dejavnosti in področij. Naša primarna družina produktov je InteliDoc, ki omogoča podjetjem enostavno upravljanje komunikacij, dokumentacije, procesov, projektov, zajema dokumentov, upravljanja s strankami in ostale poslovne aktivnosti.

©2020 Intelicom d.o.o.. All Rights Reserved.

Search