fbpx
Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 

Brez pravega orodja za obvladovanje dela zgleda vaš delovni dan, kot da bi neprestano tekli pred grozečo nevarnostjo, da boste zamudili roke, pozabili ali spregledali pomembne naloge, v nedogled iskali podatke in dokumente, iskali pomembno elektronsko pošto,...

Na drugi strani pa je na trgu poplava različnih delnih orodij za obvladovanje podatkov in informacij, kar ravno tako povzroči izgubo dragocenega časa, saj moramo za vsak proces večkrat vnesti podatke v različne programe. Posledično zmanjka časa za pomembna opravila - analizo in odločitve.

InteliDoc Elite vam ponuja enotno orodje za obvladovanje projektov, dokumentov, komunikacije, financ in strank. Z enim programskim paketom boste zajeli Upravljanje s strankami (CRM), Projektno vodenje (PM), Dokumentno vodenje (DM), Finačno obvladovanje projektov (CF). Vas zanima kako vam lahko pomagamo? Pošljite povpraševanje za prezentacijo.

 

 

O Podjetju

Od ustanovitve Intelicom izdeluje učinkovite visoko kvalitetne programske rešitve za širok spekter dejavnosti in področij. Naša primarna družina produktov je InteliDoc, ki omogoča podjetjem enostavno upravljanje komunikacij, dokumentacije, procesov, projektov, zajema dokumentov, upravljanja s strankami in ostale poslovne aktivnosti.

©2020 Intelicom d.o.o.. All Rights Reserved.

Search