fbpx
excel image

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna

Pri svojem delu se v podjetjih srečujemo z velikimi količinami podatki, kateri imajo svojo vrednost, tako v marketingu, prodaji, vodenju različnih projektov in finančnem sledenju.
Excel je bil do pred 15 leti dovolj dobro orodje za zbiranje, analizo podatkov in vodenje projektov, vendar je v resnici okorno in zamudno orodje z omejeno uporabo. 
Excel se še vedno uporablja in se tudi bo za enostavnejše kalkulacije, vodenje manjšega števila podatkov ali enostavne mini projekte.
Seveda če govorimo o zelo majhnih podjetjih, skoraj bi lahko rekli, če je v podjetju zaposlena le ena oseba.
Včasih se Excel uporablja za testiranje določenega procesa dela, preden se odločijo podjetja za izdelavo posameznega modula programske rešitve.

O365 Lastna Domena

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna

Tudi na O365 imate lahko lastno domeno. 

Lastna domena pomeni zakoličena parcela v digitalnem svetu. Z njo gradite prepoznavnost, profesionalnost in verodostojnost vašega poslovanja. Poslovanje za brezplačno dostopnimi naslovi vedno zbuja senco dvoma, zato če ste resni, si registrirajte domeno.

Domeno lahko uporabite tudi v okviru O365 platforme, vendar jo je potrebno posebej nastaviti.

mrežni disk NAS

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna

Varnostni Backup

Varnostna kopija je druga kopija vseh pomembnih datotek. V službi so to dokumenti, finančni podatki, elektronska sporočila, podatkovne zbirke, celotni sistemi. Doma pa vaše družinske fotografije, domači videoposnetki, kontakti v telefonu, dokumenti in e-poštna sporočila.

Kako lahko izgubite podatke

- izpad opreme (oprema se kvari, to je dejstvo)

- izsiljevalski virusi (vsak ga lahko prejme, pa naj bo še tako zaščiten)

- odtujitev medija / opreme (tudi to se dogaja) 

O Podjetju

Od ustanovitve Intelicom izdeluje učinkovite visoko kvalitetne programske rešitve za širok spekter dejavnosti in področij. Naša primarna družina produktov je InteliDoc, ki omogoča podjetjem enostavno upravljanje komunikacij, dokumentacije, procesov, projektov, zajema dokumentov, upravljanja s strankami in ostale poslovne aktivnosti.

©2019 Intelicom d.o.o.. All Rights Reserved.

Search