fbpx

InteliDoc CARGO

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 

Rešitev InteliDoc CARGO je namenjena pomorskim agencijam in špedicijam, ki želijo povečati odzivnost, preglednost, učinkovitost ter odpraviti papirnato navlako in zmanjšati poslovno tveganje.

InteliDoc Cargo vam nudi: 

- učinkovito spremljanje pozicij,

- ustvarjanje in vodenje poslovne dokumentacije,

- sledenje strankam in opozarjanje na nedokončane naloge,

- pregled komunikacije s strankami,

- vodenje in usklajevanje delovnega procesa,

- avtomatsko obveščanje,

- sledenje storitvam in zaračunavanje,

- vodenje pogodb in projektov,

- centralizirana baza znanja zaposlenih,

- delo v sistemu izven pisarne.

 

Napredno orodje bo povečalo fleksibilnost vašega podjetja, povečalo vašo učinkovitost in poslovno prednost ter vas ne bo obremenjevalo s postranskim delom in dodatnimi stroški. Ne obremenjujete se z roki, ne izgubljajte čas pri urejanju in iskanju dokumentov, vnašanjem informacij v več baz, ne imejte razpršene informacije...


Uporabniki rešitve InteliDoc Cargo se ne ukvarjajo s časovno potratnim delom, iskanjem, organizacijo, koordinacijo, obveščanjem, … rešitev dela za njih, po pravilih in varnostnih omejitvah, ki jih sami določijo.


Naj vaš informacijski sistem postane aktivna baza vašega znanja.

 

 

 

 

O Podjetju

Od ustanovitve Intelicom izdeluje učinkovite visoko kvalitetne programske rešitve za širok spekter dejavnosti in področij. Naša primarna družina produktov je InteliDoc, ki omogoča podjetjem enostavno upravljanje komunikacij, dokumentacije, procesov, projektov, zajema dokumentov, upravljanja s strankami in ostale poslovne aktivnosti.

©2022 Intelicom d.o.o.. All Rights Reserved.

Search